Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Sinds 1961 een begrip in Veldhoven.

Wij incasseren de contributie via een automatische incasso. Met het inschrijfformulier, dat te verkrijgen is op onze trainingslokatie, machtigt u ons om twee maal per jaar de contributie van uw rekening af te schrijven. Tevens machtigt u ons om eenmalig het inschrijfgeld van € 10,00 te innen.

  • Judo of Jiujitsu* 5 t/m 13 jaar: € 12,50 per maand
  • Judo of Jiujitsu 14 t/m 15 jaar: € 15,00 per maand
  • Judo of Jiujitsu 16 jaar en ouder: € 17,50 per maand
  • Judo en Jiujitsu: 50% korting op extra sport
  • Extra voor wedstrijdjudo € 4,00 per maand

*vanaf 8 jaar of ouder

Voor dit bedrag mag u/uw kind dus vrijblijvend twee maal per week komen trainen. Indien u/uw kind tussen de genoemde datums lid wordt, zal de contributie naar verhouding in mindering worden gebracht en zal deze bij de eerstvolgende incasso geïnd worden. Wanneer dit is zal in de informatiebrief vermeld staan.

Als uw kind lid van onze vereniging is geworden dient hij/zij ook lid te worden van Judo Bond Nederland. Wij melden uw kind hierbij aan, hiervoor hoeft u niets te doen. Als lid van Judo Bond Nederland krijg je een Judopaspoort. Hiermee mag je op examen om een hogere graad in de judosport te behalen. Twee keer per jaar wordt hiervoor een judo-examen gehouden. 

U wordt verzocht de lesgelden in de eerste helft van elke kalendermaand over te maken. Vermeld uw naam en de maand waarover u betaalt.

Betalingen per bank: 
IBAN: NL13RABO0123582962 t.n.v. judo en JiuJitsuvereniging Shizen Hontai te Veldhoven

Indien u verzuimt het lesgeld tijdig te voldoen wordt er door de penningmeester een aanmaning aan u gestuurd, die met € 10,00 zal zijn verhoogd vanwege administratieve kosten.

BUDO

Bij Shizen Hontai kun je 3 verschillende sporten beoefenen.

Judo

De meeste lesuren zijn voor de jeugd vanaf vijf jaar, maar ook de senioren komen aan bod bij Shizen Hontai. Kijk in het trainingsoverzicht op welke dagen en tijden jij bij Shizen Hontai terecht kunt. Het staat alle judoka's vrij om meerdere trainingen te volgen zonder extra kosten.

JiuJitsu

Shizen Hontai biedt leden van 10 jaar en ouder de mogelijkheid om naast judolessen ook jiujitsutraining te volgen. Bij jiujitsu komen naast diverse judotechnieken ook trappen, stoten en klemmen aan bod. Jiujitsu is dan ook interessant voor judoka's die een extra dimensie toe willen voegen aan hun vechtsport. Daarnaast is jiujitsu uitermate geschikt als zelfverdediging voor meisjes en vrouwen..

A-Judo

A-judo staat voor judo voor mensen met een beperking. Iedereen die een beperking heeft en van de arts mag judoen is welkom. Bij Shizen Hontai kunnen judoka's al vanaf 5 jaar aan deze lessen deelnemen. Shizen Hontai heeft 2 groepen A-Judo

Judopakken of andere artikelen

Judopakken of andere artikelen

Sinds kort is het mogelijk om tassen, t-shirts, sweatshirts en andere artikelen bedrukt met het Shizen Hontai logo te kopen.

Klik hier