Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Sinds 1961 een begrip in Veldhoven.

Proeflessen

Mocht u willen uitproberen of judo, speciaal judo, jiu-jitsu of bartitsu iets voor u is, dan kunt u zich opgeven voor drie proeflessen bij Shizen Hontai.

U kunt bellen naar de betreffende trainer om een afspraak te maken voor de proeflessen.

Van de trainer ontvangt u vervolgens een aanmeldformulier om u als nieuw lid aan te melden.

 

Aanmelden

Voor informatie voor nieuwe leden kunt u terecht bij onze secretaris Renate Hendricks (040-2544393 ma-vr).

U kunt zich als lid aanmelden bij haar of bij één van de trainers in de dojo.

 

Afmelden als lid van de vereniging

Dit dient uitsluitend schriftelijk te geschieden bij de secretaris (zie contactgegevens onder aan de pagina). De afmelding dient minimaal een maand voor het verlaten van de vereniging te worden ingediend, daar over de laatste maand eveneens lesgeld is verschuldigd.

Afmelden als lid van de Judo Bond Nederland

Als u zich heeft afgemeld bij de vereniging en u gaat niet meer judoën bij een andere vereniging, moet u zich schriftelijk afmelden bij de JBN. Dit afmelden dient te gebeuren minimaal 6 weken voor de einddatum, zoals vermeld op de JBN sportpas. Het JBN lidmaatschap wordt anders automatisch steeds met één jaar verlengd.

BUDO

Bij Shizen Hontai kun je 3 verschillende sporten beoefenen.

Judo

De meeste lesuren zijn voor de jeugd vanaf vijf jaar, maar ook de senioren komen aan bod bij Shizen Hontai. Kijk in het trainingsoverzicht op welke dagen en tijden jij bij Shizen Hontai terecht kunt. Het staat alle judoka's vrij om meerdere trainingen te volgen zonder extra kosten.

JiuJitsu

Shizen Hontai biedt leden van 10 jaar en ouder de mogelijkheid om naast judolessen ook jiujitsutraining te volgen. Bij jiujitsu komen naast diverse judotechnieken ook trappen, stoten en klemmen aan bod. Jiujitsu is dan ook interessant voor judoka's die een extra dimensie toe willen voegen aan hun vechtsport. Daarnaast is jiujitsu uitermate geschikt als zelfverdediging voor meisjes en vrouwen..

A-Judo

A-judo staat voor judo voor mensen met een beperking. Iedereen die een beperking heeft en van de arts mag judoen is welkom. Bij Shizen Hontai kunnen judoka's al vanaf 5 jaar aan deze lessen deelnemen. Shizen Hontai heeft 2 groepen A-Judo

Judopakken of andere artikelen

Judopakken of andere artikelen

Sinds kort is het mogelijk om tassen, t-shirts, sweatshirts en andere artikelen bedrukt met het Shizen Hontai logo te kopen.

Klik hier