Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Sinds 1961 een begrip in Veldhoven.

A-judo staat voor judo voor mensen met een beperking. Iedereen die een beperking heeft en van de arts mag judoen is welkom.

Op de woensdag heeft Shizen Hontai aangepaste lessen voor judoka's met een beperking.
Er is een groep van 5-12 jaar en een groep 12+. 

In iedere les zijn er twee trainers aanwezig om voldoende aandacht aan de judoka's te geven, want dat is soms nodig. 
Onze trainers hebben ruime ervaring hoe zmoeten omgaan met allelei beperkingen. 

De lessen worden in een rusige omgeving gegeven en zijn veelal eenvoudiger van opzet en daardoor geschikt voor iedereen.Spelenderwijs wordt de kennis van het judo aangeleerd, maar deze lessen bieden veel meer dan alleen judo, het geeft de judoka's ook een hogere weerbaarheid en meer zelfvertrouwen.

We hebben al een judoka op weten te leiden tot 1e dan! 

 

 

BUDO

Bij Shizen Hontai kun je 3 verschillende sporten beoefenen.

Judo

De meeste lesuren zijn voor de jeugd vanaf vijf jaar, maar ook de senioren komen aan bod bij Shizen Hontai. Kijk in het trainingsoverzicht op welke dagen en tijden jij bij Shizen Hontai terecht kunt. Het staat alle judoka's vrij om meerdere trainingen te volgen zonder extra kosten.

JiuJitsu

Shizen Hontai biedt leden van 10 jaar en ouder de mogelijkheid om naast judolessen ook jiujitsutraining te volgen. Bij jiujitsu komen naast diverse judotechnieken ook trappen, stoten en klemmen aan bod. Jiujitsu is dan ook interessant voor judoka's die een extra dimensie toe willen voegen aan hun vechtsport. Daarnaast is jiujitsu uitermate geschikt als zelfverdediging voor meisjes en vrouwen..

A-Judo

A-judo staat voor judo voor mensen met een beperking. Iedereen die een beperking heeft en van de arts mag judoen is welkom. Bij Shizen Hontai kunnen judoka's al vanaf 5 jaar aan deze lessen deelnemen. Shizen Hontai heeft 2 groepen A-Judo

Judopakken of andere artikelen

Judopakken of andere artikelen

Sinds kort is het mogelijk om tassen, t-shirts, sweatshirts en andere artikelen bedrukt met het Shizen Hontai logo te kopen.

Klik hier