Home Nieuwsarchief Algemeen Verslag eerste 15+ activiteit
Verslag eerste 15+ activiteit PDF Afdrukken
maandag 03 juli 2017 14:47

De 15+ activiteit van Shizen Hontai

Dit jaar had Shizen Hontai voor het eerst een activiteit voor haar oudere leden. We begonnen deze gezellige dag met bowlen bij Mega Bowling Woensel. Met wat drinken, met wat ballen kegeltjes omver gooien en vooral veel gezelligheid beloofde het al meteen een zeer mooie dag te gaan worden voor onze leden. Vooral voor Vincent van Brussel werd het een mooie dag. Hij wist namelijk 3x op rij van de anderen te winnen.

Na veel te hebben gelachen tijdens het bowlen was het weer tijd om te gaan fietsen, op naar het eten, want de meeste van ons begonnen stiekem ook wel honger te krijgen.

Onze honger zou gestild gaan worden bij de Wiro Wok, een restaurant waar we voor 2,5 uur onbeperkt konden gaan eten en drinken, en dat hebben ze geweten. Het ene na het andere bord werd vol geladen met lekkers, onze judoka's aten alles op wat op hun pad kwam, maar dan ook echt alles.

Toen de 2,5 uur voorbij waren en onze knopen op barsten stonden werd het weer tijd om terug naar huis te fietsen. Dit maal onder de creatieve leiding van Ernie Frieke. Dit was op zich ook een heel avontuur.

Op het einde van de dag was men moe, goed vermaakt en zeker goed gevuld, iedereen ging met een brede lach zijn bed in, volgend jaar weer zou ik zeggen.