Home Nieuwsarchief Judo Even voorstellen: Roy Westheim
Even voorstellen: Roy Westheim PDF Afdrukken
maandag 28 augustus 2017 07:04

Beste ouders/verzorgers en judoka’s,

Graag  wil ik me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Roy Westheim en vanaf september ga ik deel uitmaken van het lerarencorps van Shizen Hontai. In de tweede helft van 2017 ga ik de vereniging nog wat beter leren kennen door op vrijdag op beide locaties mee te draaien met de lessen die daar gegeven worden. Per januari zal ik zelf enkele groepen voor mijn rekening nemen.

RoyWestheim groot

Ik ben 33 jaar, geboren in Venlo en daar op 7 jarige leeftijd met judo begonnen. Ik ben nu nog steeds als leraar verbonden aan de club waar ik ooit begonnen ben. Ik ben enkele jaren geleden voor de liefde naar Antwerpen verhuisd en woon nu samen met Denise en onze twee katten. Behalve judo heb ik ook nog andere hobby’s en sportieve bezigheden, zoals zwemmen, klimmen, koken, muziek luisteren, concerten bezoeken en (berg)wandelen.

Mijn judo-interesse is erg breed. Ik ben er dagelijks mee bezig en heb van judoles geven zelfs mijn beroep gemaakt. Ik geef veel verenigingslessen, verzorg veel judolessen in het onderwijs (onder andere bij Schooljudo), treed regelmatig op als gastdocent of workshopleider voor groepen judoleraren en onderwijspersoneel, ik geef les op een opvoedingsinternaat en verzorg individuele judoles en motorische therapie voor kinderen met hulpvragen. Ik kan van alle facetten van het lesgeven genieten, een beginner die voor het eerst een mooie judorol maakt, een bezwete groep judoka’s na een intensieve training, een judoka die op wedstrijdvlak boven zichzelf uitstijgt of een kind dat extra aandacht nodig heeft dat een succeservaring buiten zijn of haar comfort-zone beleeft. Daarnaast ben ik vaker bezig met organiseren van allerlei zaken zoals wedstrijden, clinics en nevenactiviteiten. Daarnaast heb ik ook een scheidsrechtersbevoegdheid en ben ik commissielid van de JBN interventiecommissie die zich bezig houdt met Zeker Bewegen (valpreventie voor senioren), Schooljudo en Judo in de Zorg. Uiteraard judo ik zelf ook nog altijd ontzettend graag. Ik ben lid van een judovereniging in mijn woonplaats en bezoek regelmatig trainingen van hooggeplaatste leraren en clinics van toppers en experts. Mijn favoriete judoworp is Tai-Otoshi.

Ik zie er naar uit om iedereen op en naast de mat te ontmoeten!