Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien
Omdat er weer een wedstrijd wordt georganiseerd door Shizen-Hontai heeft het wedstrijd comité samen met het bestuur en de jeugdcommissie besloten om een opfris cursus te doen.
Doordat laatste jaren er een aantal regels zijn veranderd, en om er professioneler uit te zien, is er besloten om door 2 bondscheidsrechters van onze club (Bryan Tong Minh en Ronald Kortooms) een cursus te organiseren voor tafelmedewerkers en clubscheidsrechters, zodat ook deze de laatste nieuwtjes en gebaren kennen.

RoyWestheim newsBeste ouders/verzorgers en judoka’s,

Graag  wil ik me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Roy Westheim en vanaf september ga ik deel uitmaken van het lerarencorps van Shizen Hontai.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier