Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Agenda

Spellenmiddag 2019
Zondag 15 September 2019, 13:00 - 15:30
Hits : 167
Contact Jeugdcommissie

Kom jij ook naar onze spellendag op ’t Witven?

Deze dag vol spellen en andere activiteiten vindt plaats op zondag 15 september a.s.! Je mag je inschrijven als je in 2008 of later geboren bent en je mag zelfs 1 gratis vriendje, die niet judoot bij onze club,  meenemen!  Om 13:00 verwelkomen we jullie op ’t Witven waar we spelletjes zullen spelen van 13:00-15:30. Daarna mogen jullie aansluiten bij een super gave strandtraining die ongeveer een uur zal duren! Deze fantastische middag is rond 17:00 afgelopen. Inschrijven kan via de website -> https://shizenhontai.nl/index.php/nieuws-agenda/nieuws/2-uncategorised/253-inschrijving-spellendag-en-strandtraining-2019.

Adres ’t Witven: Runstraat 40, te Veldhoven

Kosten:  €5,-

IMG 20181111 WA0008

Locatie ’t Witven: Runstraat 40, te Veldhoven

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier