Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Op zondag 11 november was het weer zo ver, de jaarlijkse spellenmiddag vond plaats in sporthal den Ekkerman. Met een opkomst van bijna 50 kinderen was het zoals gebruikelijk weer een gezellige boel! De spellenmiddag is voor 2018 voor het eerst in een volledig nieuw format gehouden. Dit jaar wordt er gesport, en veel!

WhatsApp Image 2018 11 11 at 16.49.16

Om 13:00 was het dan zover, de spelletjesmiddag ging officieel van start. Alle kinderen konden bij een vriendje of vriendinnetje gaan staan en werden vervolgens verdeeld over de groepjes en de leiding om zo mooie eerlijke “teams” te krijgen.

Er waren allerlei leuke activiteiten. Zo begon mijn groepje bij de snelle stormbaan. Hier werd er gestreden om wie het snelste over de stormbaan kon sprinten! Iedereen ging als een speer! Daarna was het tijd voor het dikke mat worstel toernooi. Twee verschillende disciplines waren hier te vinden, het gebruikelijke dikke mat worstellen en het worstelen om een bal. Na al deze inspanning was het tijd voor wat ontspanning en stond er een glaasje ranja en wat lekkers klaar. Met de oude film projector van Don Mangé konden er leuke cartoons gekeken worden!

De dag was natuurlijk nog lang niet over. Volgende stop, voetbal! Er werd zeer fanatiek gespeeld wat uiteindelijk leidde tot een gelijkspel. Als een-na-laatste activiteit werd er gehockeyd.  Ook hier was het super spannend en werd er een prachtig wedstrijdje gespeeld! Tot slot was er nog tijd om vrij te spelen tot de ouders de kindjes weer op kwamen halen.

Al met al was het weer een drukke en super gezellige spellenmiddag. Wij hebben er van genoten en we hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien op de spellenmiddag!

Meer foto's van de afgelopen spellendag zullen nog volgen!

Namens de jeugdcommissie, Koen Mies

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier