Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Na het spijtig nieuws van vorig jaar dat een aantal docenten stopte of minder les wilde geven.
Hebben we nu ook goed nieuws, we hebben een aantal nieuwe gezichten.

Zo hebben we 3 nieuwe docenten in de vakantie aangetrokken.
Zo gaat Laureen de lessen van maandag verzorgen, Denise op de dinsdag en Mickel de vrijdagen.

Ieder heeft een introductie stukje geschreven waarin ze zichzelf voor doen stellen.
Ze vinden zelf het leukst om jullie in echte lijven te ontmoeten!

Namens Shizen Hontai wensen we de nieuwe docenten veel plezier met les geven en succes.
Kijk ook even op de pagina van de lestijden of er voor jou iets veranderd is

Laureen de Bever

1

Ik ben Laureen de Bever en ik zal na de vakantie de lessen op maandag komen geven.

Op mijn 6de ben ik in Kaatsheuvel begonnen met judoën en daar heb ik gelijk een passie voor gekregen. Vanaf mijn 13de ben ik gaan assisteren en heb daarna mijn eigen groep gekregen. In de afgelopen jaren heb ik mijn judoleraar B diploma en 4de dan behaald.

Nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging, dus vond ik het leuk om bij jullie les te komen geven! Ik heb de afgelopen 5 jaar in Eindhoven gewoond, omdat ik studeerde aan de Universiteit daar. Inmiddels heb ik mijn master diploma behaald en ben ik opzoek naar een baan.

Ik hoop dat ik in mijn lessen mijn enthousiasme voor de judo sport over kan brengen en jullie nieuwe technieken aan kan leren. Maar het belangrijkste, dat ik zowel jong als oud plezier kan laten beleven. 

Tot snel op de mat!

 

Mickel Verhoeven

FB IMG 1566067429126


Op 6 jarige leeftijd ben ik begonnen met Judo. Ik merkte al snel dat dit spelletje voor mij was weggelegd. Op latere leeftijd ben ik mezelf ook gaan verdiepen in andere decipline’s, zoals Jiu-Jitsu en Pancrase/ MMA. 

Jarenlang heb ik wedstrijden gedaan en vooral op Judo/Jiu-Jitsu gebied had ik mijn verdiensten. In de vele jaren die volgde heb ik mooie en minder mooie dingen meegemaakt, zoals elke (vecht) sporter dit kan beamen.

Uiteindelijk heeft het mij doen besluiten om voor het lesgeef vak te kiezen.
Momenteel ben ik nog steeds nationaal en internationaal actief met Judo, Jiu-Jitsu en MMA, maar dan langs de zijlijn als coach.

Ik heb een eigen sportschool. Sportschool Verhoeven waar ik mijn hele ziel en zaligheid in steek. Een nieuwe lichting staat op en het begeleiden van deze en onze jeugdige en volwassen sporters staan voorop! Ik haal hier erg veel plezier uit. Ik vind het daarom ook erg leuk dat ik gevraagd ben om de vrijdaglessen te mogen verzorgen bij Shizen Hontai. 

Tot snel een keer op de mat.

Denise van der Neut

Mijn naam is Denise van der Neut en ik woon in Eindhoven. Al van kinds af aan ben ik met sport bezig geweest maar pas op late leeftijd ben ik in contact gekomen met Jiu Jitsu.

Vanaf het behalen van mijn school diploma’s heb ik altijd op kantoor gewerkt bij diverse (grote) internationale bedrijven als Management Assistente/Directie Secretaresse. In mijn vrije tijd geef ik al meer dan 15 jaar groepslessen aan volwassenen in de sportschool. In een van deze sportscholen kwam ik in contact met Jiu Jitsu, nu al weer ruim 11 jaar geleden. Inmiddels heb ik sinds juni 2018 mijn 2e Dan Jiu Jitsu en afgelopen mei ben ik geslaagd voor Jiu Jitsu Leraar A.

Eind 2015 werd ik attent gemaakt op de opleiding Docent Gevaarsbeheersing, deze heb ik met een diploma een jaar later afgesloten.

In 2017 ben ik, naast mijn dagelijkse werk op kantoor, Ma-ai Trainingen gestart. Een bedrijfje wat zich richt op het geven van weerbaarheidstrainingen aan verschillende doelgroepen. Mijn voornaamste doelgroepen zijn vrouwen en kinderen. Het lesgeven, zeker aan kinderen, geeft mij erg veel plezier, energie en voldoening. In de lessen vind ik het belangrijk dat de kinderen veilig, met erg veel plezier bewegen en met judo bezig zijn

Ik kijk er naar uit om de lessen te geven bij Shizen Hontai en heb er erg veel zin in.

Tot ziens, buiten of op de tatami

 

 

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier