Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

In memoriam: Renate Hendricks 

Volslagen onverwacht kregen we donderdag 24 oktober het vreselijke bericht dat onze secretaris Renate Hendricks is overleden. Zij was een onvoorstelbare steunpilaar in het bestuur van Shizen Hontai. Met een nimmer aflatende inzet verzette zij bergen werk. Altijd stond zij met een lach klaar, nooit deden we tevergeefs een beroep op haar. Haar sprankelende persoonlijkheid opende deuren. Het gemis laat zich direct voelen, het is niet voor te stellen dat zij er niet meer is.

Renate Hendricks klein klein

Onze gedachten gaan uit naar haar man, Peter en dochters Romy en Lauren. Wij leven intens met hen mee en wensen hen alle kracht toe voor het dragen van dit ingrijpende verlies.

Er is een condoleanceregister voor Renate geopend. 

Het bestuur van Shizen Hontai.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier