Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Beste leden, 

Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor een Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze ALV zal plaats vinden op 24 Maart 2022 om 20:30 en zal wederom online gebeuren. De agenda punten zijn opgesteld (*1) en beschikbaar in de link "ALV Documenten" onderaan dit bericht.Tijdens deze ALV zullen onze voorzitter Rutger van Deursen en algemeen bestuurslid Henk Visser aftreden aangezien zij 3 jaar in functie zijn. Beiden stellen zich wederom verkiesbaar en het bestuur draagt hen bij deze voor. Overige leden mogen zich uiteraard hier ook voor verkiesbaar stellen. (*2)De ALV is via een Microsoft Teams Meeting bereikbaar via deze link:

________________________________________________________________________________

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Or call in (audio only)

+31 20 708 1461,,627616377#   Netherlands, Amsterdam

Phone Conference ID: 627 616 377#

Find a local number | Reset PIN

Learn More | threadId=Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.&;messageId=0&language=en-US">Meeting options

________________________________________________________________________________

Om de communicatie soepel te laten verlopen en het belangrijk is dat iedereen de kans moet krijgen om zich te laten horen, hebben we wat praktische huisregels vastgesteld:

  • Vragen kunnen worden gesteld door te typen in de ‘chat’-functie; vragen zullen door de facilitator worden verzameld.
  • Microfoons zoveel mogelijk op stil (mute). 

Noot:*1: Overige agendapunten kunnen worden aangedragen, ondersteund  door tenminste 5 leden, en moeten ten minste 7 dagen vóór de ALV schriftelijk zijn ontvangen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. *2: Elk lid kan zich kandidaat stellen, gesteund door tenminste 5 leden. Elke voordracht moet schriftelijk ontvangen zijn vóór de ALV op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De documenten voor de Algemene Ledenvergadering zijn ter voorbereiding beschikbaar via onderstaande knop te downloaden.

ALV stukken

Als er van te voren vragen zijn, graag deze ruim voor de vergadering aan het secretariaat mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier