Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

De contributie ofwel de kosten voor het lidmaatschap bij Shizen Hontai betaal je per automatisch incasso. Hoe dat werkt? Je download of je vraagt je judo- of jiujitsuleraar om een aanmeldformulier of je neemt contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na invulling en ondertekening daarvan geef je toestemming om eenmalig het inschrijfgeld van 10 euro en tot en met laatste factuur na opzegging de verschuldigde contributie van je rekening af te schrijven.

We zijn erin geslaagd om ook voor 2024 een sluitende begroting te maken. Ondanks de inflatie, is het daarom niet nodig om onze contributie te verhogen.

Er zijn 4 sporten gedefinieerd: judo (incl. a-judo), jiujitsu, wedstrijdjudo en zwarte band judo

Soort abonnement Inhoud 5* t/m 13 jaar 14 t/m 15 jaar 16+ jaar
Basis lidmaatschap: 1 sport, 1x per week  € 13,50  € 16,00  € 18,50
Extra lidmaatschap: 1 sport, vaker per week  € 17,00  € 20,00  € 23,00
Compleet lidmaatschap: Meer sporten, 1x of vaker per week  € 20,25  € 24,00  € 27,75

*: jiujitsu vanaf 8 jaar

Heb je vragen over over de contributie? Neem dan even contact op met onze penningmeester.

Contributie Judo Bond Nederland

Shizen Hontai is een erkende JBN-Keurmerkclub. Dat betekent dat elk lid van de club wordt aangemeld bij de landelijke judobond.
De JBN contributie wordt door de JBN per jaar geincasseerd en staat los van het Shizen Hontai lidmaatschap. Meer informatie over het JBN-lidmaatschap en hun contributie lees je op de site van de JBN.
Met het lidmaatschap van de JBN ben je ook automatisch verzekerd voor ongevallen tijdens onze lessen. Dit is dus mooi meegenomen. 

 

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier