Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

De vertrouwens(contact)persoon bij Shizen Hontai is er voor jou! Op het moment dat je te maken krijgt met pesterijen, seksuele intimidatie, racisme, agressie of ander ongewenst gedrag. De vertrouwens(contact)persoon is het eerste aanspreek punt binnen Shizen Hontai en zal helpen om bij de juiste instelling aan te kloppen. Ze zoekt samen met jou naar een mogelijke opvolging.

In een maatschappij waarin ongewenst gedrag (in welke vorm dan ook) een actueel issue is, moet je daar als vereniging aandacht aan besteden. De vertrouwens(contact)persoon is daar een voorbeeld van: het maakt deel uit van onze Shizen Hontai: die neutrale basishouding waarmee we zijn voorbereid op datgene wat (mogelijkerwijs) komen gaat.

Alice Mertens is de primaire vertrouwens (contact)persoon bij Shizen Hontai. Zij maakt geen deel uit van het bestuur of een van de commissies. Alice is moeder van Floris welke lid is bij Shizen Hontai, dit is haar verbinding met de judo vereniging. Hierdoor kan ze een neutrale houding aannemen ten opzichte van diegene die een beroep op haar doet.  Ze is werkzaam in het onderwijs waar ze ook de rol van vertrouwenspersoon heeft binnen de school. 

"Neem contact op met Alice"

 Mocht je nu om welke reden dan ook liever bij iemand anders terecht, dan kun je bij onze backup Trudian van der Heijden aankloppen.  Net als alice maakt ze ook geen deel uit van het bestuur of van een van de commissies. Neem contact op met Trudian.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier