Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Tijdens de Nationale Sportweek in Veldhoven staan de diverse lokale sport- en beweegaanbieders centraal. Dit landelijk initiatief van het NOC*NSF heeft als doel het lekker (samen) sporten en bewegen te bevorderen. Voor jong en oud.

De Nationale Sportweek begint in Veldhoven altijd met een grootse sportmarkt in het Citycentrum. Op elk plein, in de sporthal en/of in het Burgemeester Elsenpark kun je genieten van meerdere wervelende sportdemonstraties. Elke Veldhovense club zet zijn beste beentje voor.

Shizen Hontai op de sportmarkt

In zo’n sportieve omgeving kan Shizen Hontai natuurlijk niet ontbreken. De rood-groene judomat op een van de centrale pleinen valt altijd van verre op. Om maar niet te spreken van de jeugdige judoka’s die telkens staan te popelen om hun sport te demonstreren.

De invulling van het judoprogramma tijdens de sportmarkt is in handen van de leden van de jeugdcommissie. Onder leiding van Antoon Verblackt zetten zij elk jaar weer een mooie en representatieve demonstratie neer.

Kom jij langsgelopen en wil je meedoen? Geen probleem: je vertelt dat je graag mee wilt doen, trekt je schoenen uit en zet je eerste stappen op de tatami. Daarnaast heeft Shizen Hontai altijd een leuke kennismakingsaanbieding tijdens de sportmarkt: vraag daar dus gerust naar bij de stand naast de mat.

Het mooie en unieke tijdens deze sportieve dag is dat de diverse vechtsporten samenwerken op de mat. Zo tref je tijdens de judodemonstratie naast judoka’s vaak ook aikido-beoefenaars aan en andersom. En geniet je naast judo en aikido van karate, hapkido en/of taekwondo.

Meer weten?

Meer informatie lees je op de website van de Nationale Sportweek of op de site van het Citycentrum in Veldhoven.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier