Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Wekelijks op vrijdag om 15:30 bij dojo kempencampus vanaf 3 juni 2022

Tuimeljudo is onze nieuwste judoles voor kinderen vanaf ca 4 jaar die vrijwel uitsluitend bestaat uit spelletjes.

De spelletjes die we doen hebben allemaal (in)direct te maken met Judo. We leren o.a. rollen, duwen, vallen en goed luisteren naar de trainer. Tijdens veel van deze spelletjes is er wel een winnaar maar eigenlijk geen verliezer. Hierdoor leren ook kinderen die moeite hebben met “verliezen” dat het niet erg is om niet altijd te winnen. Ook leren we hier dat niet alleen de sterkste kinderen “winnen” en dat ook snelheid, techniek en samenwerking belangrijke factoren zijn.  Op een speelse manier leren we wat de regels zijn van het judo en hoe we met onze emoties om kunnen gaan. 

Het allerbelangrijkste is dat we op een leuke manier in beweging zijn en plezier hebben. Blessures komen vrijwel nooit voor. Dus of je je kind op een beheerste manier wil leren stoeien, zelfvertrouwen wil laten krijgen of later een echte Ninja wil worden, Tuimeljudo is geschikt voor alle jonge kinderen. 

We hebben een aantal leenpakjes die we kunnen gebruiken, maar een eigen pak is nog mooier.

Wil je weten of jouw kind het leuk vind? Kom gezellig een gratis proefles doen! Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten?

Judo in Veldhoven doe je bij Shizen Hontai. Je kunt je aansluiten bij een lesgroep die bij jouw leeftijd, jouw woonomgeving, jouw wensen of jouw niveau past. Je kunt bijvoorbeeld:

  • judolessen volgen op de Berkt of op de Kempen Campus in Veldhoven
  • meedoen aan de aangepaste judolessen
  • deelnemen aan de wedstrijdgroep

In het lesrooster lees je alle actuele informatie over de exacte lestijden, locaties, leeftijdscategorieën, de samenstelling van de lesgroepen en wie de judolessen verzorgt. Of bekijk hoe je lid wordt bij Shizen Hontai.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier