Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Beheers jij je technieken? Laat ze maar zien dan! Twee keer per jaar doe je bij Shizen Hontai examen voor je volgende band. Zie het als een beloning aan jezelf. Het toont jouw groei en bevestigt wat jij geleerd hebt. Tussen de hele gekleurde banden doe je examen voor een of twee gekleurde bandenslips.

De volgorde van de judobanden of kyugraden is:

00 WIT01 GEEL02 ORANJE03 GROEN04 BLAUW05 BRUIN ZWART

De examens voor de 6e tot en met de 1e kyu worden door onze eigen judoleraren en binnen de club afgenomen. Voor je zwarte band reis je af naar de districtsexamens, waar je voor een examencommissie bestaande uit externe judoleraren je vaardigheden demonstreert.

De JBN heeft op youtube een afspeellijst staan met alle worpen (Judotechnieken - De weg naar de zwarte band) en een hele lijst met kaarten (hou wel in de gaten dat onze kaarten anders zijn)
Onze kaarten zijn te vinden via onze Google Drive 

In de agenda lees je wanneer de bandenexamens op jouw trainingslocatie plaatsvinden.
Blijf daarnaast op de nieuwsberichten (in je mailbox) of de Social Media (Facebook en Instagram) volgen.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier