Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

buitentoernooi

We hadden weer een geslaagde competitie afgelopen week op het gras. Een competitie waarin onze club voor het eerst gebruik maakte van hoekscheidsrechters. En alhoewel dit niet altijd even soepel liep hebben onze clubscheidsrechters toch altijd de juiste winnaar van de mat af laten gaan. Een grote dank aan hen, maar ook aan onze nieuwe tafelmedewerkers die het werk snel door hadden en het uitmuntend deden.

Ook gaat onze dank naar de judoka’s, die hard hun best deden, maar wel altijd respectvol waren richting hun tegenstander.  We zijn erg trots op elke judoka of je nu won of verloor, je deed je best en dan ben je binnen onze club altijd een winnaar.

Als laatste gaat mijn dank uit naar de ouders, hun aanwezigheid werd zeker geapprecieerd, en met name de manier waarop ze aanwezig waren. Ondersteunend, maar niet storend, gezellig met elkaar, maar verantwoord uit elkaar.

Echt waar iedereen bedankt namens mezelf en het w.o.c. voor het creëren van een geweldige avond. Hopelijk zien we jullie allemaal op de laatste activiteit van deze zomer. Welke dat is zul je lezen in onze nieuwsbrief via de mail, op social media of via onze website ?

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier